Vähittäiskaupan palvelut

7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F

Räätälöity vähittäiskaupan tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Ruoka, vaatteet, tekniikkalaitteet, kodinkoneet – kaikissa kaupoissa ostosten teko on oltava yhtä helppoa kuin töiden teko. Sen tulisi olla myös sujuvaa ja turvallista. Modernista tekniikasta onkin paljon apua. Sen avulla voi auttaa asiakkaita löytämään haluamansa, innostamaan heitä ostamaan tai toteuttamaan ostoksen. Asiakkaidemme joukossa on useita vähittäiskaupan yrityksiä, jotka ovat jo kokeneet tarjoamiemme palvelujen edut. Lue lisää asiakkaidemme kokemuksista.

Vähittäiskauppa on osa jokapäiväistä elämäämme

Vuosien varrella olemme saaneet monen kaupanalan yrityksen luottamuksen ja päässeet ratkaisemaan heidän teknologiahaasteitaan. Olemme tietysti erittäin ylpeitä siitä, mitä olemme oppineet matkan varrella ja hyödynnämme oppejamme uusissa yhteistöissä ja toimeksiannot – luottamuksellisuus huomioiden. Ratkaisumme ovat melkein aina räätälöityjä ja perustuvat nopeuteen, turvallisuuteen ja helppokäyttöisyyteen. Oma verkkomme on tietysti suuri etu. Riippumatta siitä, kuinka nopeasti kauppasi kasvaa tai kuinka monta uutta toimijaa verkkoosi liittyy, sovitamme ratkaisumme aina tarpeen mukaan. Tämä tarkoittaa, että voit keskittyä asiakkaisiisi ja voit jättää tekniikan meille.

Kukkiva ketju

Blooming Chain on GlobalConnectin aloite selvittää, mikä tekee ketjuliikkeistä menestyviä post-digitaalisen talouden aikakaudella. Lähestymme asiaa haastattelemalla asiasta eniten tietäviä eli yritysjohtajia ja markkinointijohtajia, jotka ovat jo tehneet digitaalisen muutoksen.

Lue lisää täältä!

Luotettavuus ja nopeus ovat vähittäiskaupassa A ja O

Vähittäiskaupassa työskentelevänä tiedät, kuinka tärkeä myymäläkokemus on, jotta voit inspiroida asiakkaita ostamaan. Teknologia voi monin tavoin parantaa ostokokemusta ja myötävaikuttaa todellisiin ostopäätöksiin. Siksi on niin tärkeää, että tekniikka toimii aina. Se ei saa koskaan pettää.
Keskustele kanssamme siitä, miten voimme auttaa sinua luomaan parempaa liiketoimintaa.

Täältä löydät kaikki muut palvelumme

Ota yhteyttä jo tänään!

Täytä alla oleva lomake ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.