Uutishuone

Tervetuloa, ovemme on aina auki.

Olitpa sitten journalisti, yhteistyökumppanimme tai yhteiskunnallinen toimija, uutishuoneessamme kuulet aina tuoreimmat uutiset digitalisaatiosta ja kuiturakentamisesta tai aikamme kiinnostavimmista infrastuktuurihankkeista. Soita tai lähetä viestiä meille, jos sinulla on kysymyksiä. Toki voit piipahtaa myös toimipisteissämme, sillä meidän ovemme on aina auki.

GlobalConnect on johtava teknologian ja tietoliikenteen tarjoaja Pohjois-Euroopassa. Konsernimme toimittaa end-to-end-ratkaisuja aina kuidusta pilveen. Toimimme omistamassamme verkossa, joka koostuu 100 000 kilometristä kuituverkkoa. Omistamiemme datakeskustemme yhteenlaskettu 33 000 neliömetriä, ja ne sijaitsevat Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa ja Pohjois-Saksassa. GlobalConnectilla on 30 000 yritysasiakasta, ja IP-Onlyllä 283 000 kuluttaja-asiakasta Ruotsissa ja Norjassa.

GlobalConnect/IP-Onlylla on 1 600 työntekijää, ja sen liikevaihto oli yli 500 miljoonaa euroa vuonna 2019.

Information and actions taken in regards to the Corona virus

Given the recent developments with the spreading of the Corona virus across the globe, we want to clarify what routines and actions we are taking as an employer and supplier of networking infrastructure.

Read more

Illustrasjon av covid virus på mørkeblå bakgrunn

Median yhteyshenkilö

Median edustajia palvelee GlobalConnectilla Toni Perez, OSG Viestintä. Ole yhteydessä:

Puhelinnumero 0400 630 063

Sähköposti viestinta@osg.fi