Tietoa GlobalConnectista

Empowering visions

Digitaalinen infrastruktuurimme mahdollistaa yritysten, organisaatioiden ja koko yhteiskunnan toiminnan aiempaa tehokkaammilla yhteyksillä. Pyrimme yksinkertaistamaan monimutkaisia ratkaisuja ja elämään asiakaslupauksemme mukaan – kanssamme on helppo työskennellä. Teemme visioista totta.

Me olemme GlobalConnect.

Olemme Pohjois-Euroopan johtava kuitupohjaisen dataviestinnän ja datakeskusten tarjoaja. Tehtävämme on selkeä: toteuttaa visioita digitaalisen kehityksen ja verkostoitumisen ratkaisuilla, jotka todella vaikuttavat ihmisiin ja yrityksiin. Kyse voi olla esimerkiksi kauppaketjuun kuuluvien myymälöiden verkostoitumisesta, turvaratkaisujen toimittamisesta pienille ja keskisuurille yrityksille tai datakeskusten rakentamisesta maailman suurimmille ja vaativimmille asiakkaille.

Yrityksesi seuraava digitaalinen kehitysaskel otetaan 93 500 kilometrin pituisessa maanalaisessa kuituverkossamme ja strategisesti Pohjois-Eurooppaan sijoitetuissa turvallisissa datakeskuksissamme, joiden kokonaispinta-ala on 30 000 neliömetriä. Tällä alustalla tarjoamme markkinoiden johtavat ratkaisut verkkorakentamiseen, dataviestintään, IT-turvallisuuteen, pilvipalveluihin ja puhelintekniikkaan. Kaikki tarvittava on koottu erilaisiin tuotteisiin ja palveluihin, joiden avulla voit keskittyä olennaiseen – yrityksesi ydintoimintoihin ja kasvuun.

30.000

m2 konekeskuksissamme

93.500

km kuitua

30.000

yritysasiakasta

Luomme tilaa uusille tuloksille

Autamme viranomaisia ja yrityksiä siirtymään seuraavaan digitaalisen muutosvaiheeseen. Koosta riippumatta kaikki asiakkaamme ovat meille yhtä tärkeitä ja olemme varmoja siitä, että asiakkaamme voivat hyötyä tarjoamistamme uusimmista digitaalisista mahdollisuuksista.

Kompetenssimme, kokemuksemme ja jatkuvan kehityksemme ansiosta voimme tarjota konkreettista arvoa, joka tukee asiakkaidemme kasvuvoimaa ja kehitystä.

Toimintaamme johdetaan pääasiassa Tukholmasta, jossa sijaitsee Ruotsin pääkonttorimme, sekä Uppsalasta. Lisäksi meillä on pääkonttorit Tanskassa ja Norjassa sekä paikallisia toimipisteitä ja osastoja kaikissa maissa, joissa toimimme. Siksi voimme seurata toimialaasi, haasteitasi ja yritystäsi lähietäisyydeltä.

Kokomme on vahvuutemme – ja sinun etusi

GlobalConnect kuuluu EQT Infrastructureen. Siksi pystymme investoimaan jatkuvasti uusiin infrastruktuuri-, automaatio- ja turvallisuusratkaisuihin.

Tällä hetkellä meillä on yli 1 600 työntekijää Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa, Suomessa ja Saksassa. Liikevaihtomme on yhteensä yli 500 miljoonaa euroa.

Otathan yhteyttä, jos haluat kuulla lisää tavoista, joilla voimme auttaa sinua etenemään tulevaisuuden digitaalisessa muutoksessa. Tähän mennessä olemme nähneet vasta alun kehityksestä, jolla ei ole päätepistettä.