SD-WAN

GlobalConnectin SD-WAN mahdollistaa yritysverkkopalveluiden täyden hallinnan ja turvallisuuden

GlobalConnectin SD-WAN-ratkaisu avaa liiketoiminnalle täysin uusia mahdollisuuksia. Portaalimme kautta näet aina, miten verkkoa käytetään, mitkä sovellukset kuluttavat verkon kapasiteettia ja toimivatko sovellukset oikein. Voit myös helposti priorisoida liiketoimintakriittisten sovellusten käyttöä. Vältyt useilta rinnakkaisilta verkkoratkaisuilta, ja turvallisuus on aina korkeimmalla mahdollisella tasolla.

Monta etua samassa ratkaisussa

Joustava
GlobalConnect SD-WAN on samaan aikaan joustava ja yksinkertainen. Perinteisissä WAN-ratkaisuissa yhden tai useamman toimipaikan perustaminen voi viedä verrattain pitkään. SD-WAN ratkaisussamme liittymätapoja on useita ja käyttöliittymän avulla verkon konfiguraatiot ja muutokset voidaan tehdä keskitetysti ja tehokkaasti.

Läpinäkyvä
Selkeän käyttöliittymän avulla näet yleiskatsauksen kaikista toimipisteistä, tarkistat verkossa käytettävät sovellukset sekä seuraat palvelutasoja reaaliajassa. Läpinäkyvyyden ansiosta yritys voi tehdä verkostaan vakaamman antamalla kriittisille sovelluksille korkeimman priorisoinnin. Saatavilla on useita valmiiksi testattuja sovelluksia, joiden avulla verkko on tehokkaasti priorisoitavissa.

Pilviyhteensopiva
SD-WAN on alusta asti rakennettu toimimaan yhä suositumpien pilvipalvelujen kanssa. Pilviresursseista saa helposti luonnollisen osan yritysverkkoa riippumatta siitä olipa kyseessä ns. Public tai Private Cloud. Pilvipalvelujen käyttäminen tehokkaasti on yhtä helppoa kuin verkko-ostosten tekeminen.

Turvallinen
Verkon yksinkertaisuus ja joustavuus ovat tärkeitä, mutta niitä ei tavoitella turvallisuuden kustannuksella. SD-WAN-ratkaisun osa-alueita ovat kyky hallita liikenteen salausta, suojella itseään haittaliikenteeltä mahdollisimman lähellä lähdettä ja siirtää priorisoinnissa alemmalle tasolle liikenne, joka ei ole liiketoiminnalle kriittistä.

Young business man working at home with laptop and papers on desk