Palvelut hotelleille ja ravintoloille

7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F 7B09F7AC-CC21-4F32-9082-578007289E2F

Räätälöity hotelleille ja ravintoloille

Ravintola- ja majoitusalalla asiakastyytyväisyys on kaiken a ja o. Kaiken on toimittava asiakkaalle moitteettomasti aina pöydän tai huoneen varaamisesta siihen asti, kun he lähtevät ravintolasta tao hotellista. Samaan aikaan työntekijöille pitää olla helppoa tarjota vieraille heidän odottamaansa palvelua ja jopa ylittää nämä odotukset. Nopeus, turvallisuus ja joustavuus ovat avainsanoja, jotka kuuluvat asiakaskokemukseen. Se asettaa suuria vaatimuksia digitaaliselle tekniikalle. Monet Pohjoismaiden suurimmista yrityksistä ovat käyttäneet meitä apunaan ja nähneet, millaisia etuja siitä saa.

Kukkiva ketju

Blooming Chain on GlobalConnectin aloite selvittää, mikä tekee ketjuliikkeistä menestyviä post-digitaalisen talouden aikakaudella. Lähestymme asiaa haastattelemalla asiasta eniten tietäviä eli yritysjohtajia ja markkinointijohtajia, jotka ovat jo tehneet digitaalisen muutoksen.

Lue lisää täältä!

Toimintavarmuus ja nopeus ovat kaiken A ja O

Ravintola- ja hotellialalla työskentelevänä tiedät, kuinka tärkeä kokemus on, jotta asiakas viihtyy ja hän tulee toistekin. Teknologian tulisi olla työkalu, joka edistää esimerkiksi varausten sujuvuutta, jotta että menettäisi jo olemassa olevaa asiakasta. Varaus voi olla ensimmäinen askel pitkän asiakassuhteen luomisessa, mutta se voi myös olla viimeinen asia, jonka näet uskollisesta vieraasta, jos tekniikka ei toimi. Tällöin menetät paitsi tuloja myös luottamuksen, jonka rakentaminen on saattanut kestää kauan.

Meillä on hienoja referenssejä

Olemme ylpeitä siitä, että Pohjoismaiden tunnetuimmat vähittäiskaupan toimijat luottavat meihin. Monilla niistä on samanlaisia haasteita kuin ravintoloilla ja hotelleilla. Työtapamme perustuu asiakkaan erityistarpeiden mukaan räätälöityihin ratkaisuihin. Se on mahdollista, koska omistamme oman verkkomme. Verkkomme kasvaa samalla nopeudella kuin yrityksesi. Tämä tarkoittaa, että ravintoloilla/hotelleilla, jotka otat mukaan ratkaisuun, on aina samat lähtökohdat, ja ne sijaitsevat samassa yritysverkossa. Kun käytössä on toimiva tekniikka, voit keskittyä kokonaan asiakkaisiisi. Samoin kuin me teemme.

Täältä löydät kaikki muut palvelumme

Ota yhteyttä jo tänään!

Täytä alla oleva lomake ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.