Yksityisille Yrityksille

Haluatko tilata kuituyhteyden kotiisi? Siirry Yksityisille (entinen Onefiber)

Kansainvälisen henkilöstöpalveluyritys ManpowerGroupin Pohjoismaan ja Baltian toiminnot päättivät modernisoida tietoliikenneyhteydensä ja tukensa SD-WAN -ratkaisulla.

ManpowerGroup oli jo aiemmin hyödyntänyt GlobalConnectin palveluja kolmannen osapuolen kautta. Uuden sopimuskauden myötä yhtiö siirsi sopimuksensa suoraan GlobalConnectille. Sopimus on monivuotinen, ja siihen sisältyy kaikki yhtiön noin 75 konttoria.

– Käytössämme on nyt ratkaisu, jolla saimme liikenteemme paremmin hallintaamme. Voimme omien laitteistojemme avulla nopeasti ja paikallisesti hallita tietoliikenteemme suuntaa. Paikallisen tuen sijaan keskitimme tukiratkaisumme alueelliselle tasolle ja näin koko organisaatiomme saa samat ratkaisut, ManpowerGroupin tekninen projektijohtaja Tommy Berggren sanoo.

Ratkaisu lisää myös turvallisuutta. Aiemmin käytössä oli yksi keskitetty palomuuriratkaisu, joka korvataan jokaisen konttorin erillisillä palomuureilla. Ratkaisua ohjataan keskitetysti ja ylläpito on helppoa. Aiemmat laitteistot voidaan kuitenkin säilyttää, mikä yksinkertaistaa migraatiota.

– Suurena etuna GlobalConnectin kanssa näen sen, että meitä on kuunneltu tarkalla korvalla ja nopeasti sopeutettu ratkaisuja tarpeidemme mukaan. Olemme tunteneet olomme turvalliseksi koko ajan, Tommy Berggren toteaa.

– Olemme sekä iloisia että ylpeitä voidessamme jatkaa yhden alan suurimmista henkilöstöpalveluyrityksen kanssa. Tämä on osoitus siitä, että voimme tarjota tehokkaan ratkaisun, joka on samalla turvallinen ja yksinkertainen hallita. Tämä oli myös koko prosessille asetettu tärkeä vaatimus, sanoo liiketoiminta-alueesta GlobalConnectilla vastaava Regina Donato Dahlström.